Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Στα μέσα της δεκαετίας του 70’και συγκεκριμένα το 1975 ένα μικρό εργαστήρι επίπλων στα Πετράλωνα είναι η αρχή της παράδοσης Γαρυφαλλίδης . Το 1981 βρίσκει το Φίλιππο Γαρυφαλλίδη να αναγεννά την εταιρεία και να δραστηριοποιείτε εδώ και 25 χρόνια με ιδιόκτητη μονάδα 4 χιλιάδων τετραγωνικών .Το 2001 ιδρύει κατάστημα λιανικής πώλησης το “MODA DI CASA” με έδρα τη Λ. Καραμανλή 128 ΑΧΑΡΝΑΙ .Ο υιός του Κωνσταντίνος Γαρυφαλλίδης οπού αναλαμβάνει σημαντικά κομμάτια της εταιρείας προσθέτοντας πάντα την προσωπική του εργασία και το όραμα του για τη σταθεροποίηση της, στην πρώτη θέση στην αγορά επίπλου. Χώρες με παράδοση όπως η Ιταλία ,Ισπανία έχουν πλέον τη θέση τους στην εταιρεία “ moda di casa” χωρίς βέβαια να λείπουν πρωτότυπα σχέδια δικής μας κατασκευής. Η εταιρεία “moda di casa” έχει συνδέσει το όνομα της με την υψηλή ποιότητα προϊόντων με την άψογη εξυπηρέτηση καθώς και με την συνεπή και γρήγορη παράδοση.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εξ. Πελατών

Μέσω social media, φορμών επικοινωνίας, τηλεφώνου και άλλων τρόπων, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας.

Ασφαλείς συναλλαγές

Κάνε τις αγορές σου online με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττό άγχος ή μετακινήσεις.

100% Handmade

Με προσωπική εργασία, εξαοτμικευμένες προτάσεις και όλα φτιαχμένα βήμα - βήμα, αποκλειστικά για εσάς.

HAPPY CLIENTS

Το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Εντόπισα τυχαία τη Moda Di Casa μέσω internet και νομίζω πως για εμένα πλέον είναι μονόδρομος στην επιλογή του επίπλου. Ευχαριστώ!
Κωνσταντίνος ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Είναι εντυπωσιακό πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, καταφέρα να αποκτήσω έναν καναπέ, ακριβώς όπως τον ονειρευόμουν. 100% Value For Money προϊόντα. Θα τους επιλέξω ξανά.
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΤΣΟΓΚΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
0
+
Αποστολές τον μήνα
0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Εξ. ΠΕλατών
0
%
Ικανοποίηση πελατών